Зустрічай свято ласунів улюбленим тортиком!
Записуй цікавий рецепт та скуштуй улюблені тістечка в нашій пекарні!
500 грн за 1кг
Мигдальний дакуаз, вершково-карамельний крем з мигдалем.
360 грн за 1кг
Легкий мусовий десерт з тонким ванільним бісквітом та конфі з полуниці і шматочками банану в йогуртовому мусі, вритий дзеркальною глазур’ю.
650 грн за 1кг
Ніжний мусовий десерт із темного, молочного та білого шоколаду.
725 грн за 1кг
Хрумкий шоколадно-горіховий крамбл на тонкому шоколадному бісквіті в поєднанні з насиченим кавовим кремю та шоколадним мусом, вкритий дзеркальною шоколадною глазур’ю.
550 грн га 1кг
Мигдальний дакуаз, мигдально-сякова джаконда, манго-маракуйя з чіа та бананом, солона карамель, ванільний крем з маскарпоне
550 грн га 1кг
Пісочне «сабле», чорничний мармелад, бісквіт «джаконда» (на мигдалевому борошні), «маскарпоне», «філадельфія», чорничний мус, шоколадний велюр.
85 грн - 145 грн
З родзинками і цукатами! Приходьте в наші пекарні або замовляйте за телефоном +380 67 326 91 81!
Хліб на основові пшеничного борошна та закваски з додаванням волоських горіхів. Має приємний колір, хрустку скоринку та аромат горіхів. В середині має великі пори, які обумовлені закваскою та технологією приготування.
Хлібчик виготовлено з пшеничного борошна вищого ґатунку на виноградній заквасці. Завдяки доданим спеціям (мускатний горіх, чорний перець, часник) хліб пахне домашньою ковбаскою. А завдяки доданим горішкам має приємний колір та смак.
Хліб виготовляється на основі пшеничного тіста, та звичайно ж, закваски. До складу хліба входить якісний твердий сир та сира цибуля. Це поєднання зумовлює приємний аромат та вишуканий смак цього хліба. Хрустка скоринка, розплавлений сир та ніжність цього хліба нікого не залишать байдужим.
Найпростіший з наших хлібів, який виготовлено з пшеничного тіста, на основі закваски. Використовується борошно вищого ґатунку. У середині хліб має значні пори, що обумовлюються властивостями закваски та процесом довгого бродіння.
Хліб виготовлено з пшеничного борошна вищого ґатунку та закваски. До його складу входять і паприка сушена, і цибулька обсмажена, і томати. Ці складові надають хлібчику надзвичайно привабливого аромату. Яскравий колір зумовлюється томатною пастою, що теж є складовою даного хліба.
Фінський житній хліб з легким ароматом солоду та додаванням великої кількості насіння соняшника. Має хрустку скоринку з характерними для цього хліба, тріщинами.
До його складу входить, як пшеничне, так і цільнозернове борошно, та закваска на його основі. Про його користь можна говорити довго. Виділимо тільки кілька моментів: — великий вміст харчових волокон підтримує нормальні функції травної системи, в той час як вітаміни та цінні мінеральні речовини підтримують нервову систему і позитивно впливають на настрій; — цільнозернове борошно, […]
Виготовляється на основі пшеничного та гречаного борошна та закваски. У гречаному борошні дуже мало цукру і вуглеводів, часте вживання гречки сприяє швидкому очищенню організму від шлаків і інших шкідливих речовин.
Запашний хліб на основі пшеничного борошна з додаванням гарбуза. Має ароматні нотки меду, а гарбузове насіння додає ще більше особливості нашому хлібчику.
Самий корисний із наших пшеничних хлібів. Основу цього хлібчика складає пшеничне борошно вищого ґатунку та закваска і як додаток туди входить 6 різних видів зернових культур: пшоно, мак, овес, кунжут, льон та пшеничне зерно.
Одна з версій походження багета, відома нам з Франції. На початку 20-го століття в Парижі вийшов закон, який забороняв відчиняти пекарні та булочні раніше 4-ої години ранку. Тому пекарі не встигали поставляти свіжий хліб своїм замовникам. Але вони вийшли з положення та вигадали хліб швидкого приготування, який і назвали багетом. Ще, багети прийнято ламати руками. […]
Одна з версій походження багета, відома нам з Франції. На початку 20-го століття в Парижі вийшов закон, який забороняв відчиняти пекарні та булочні раніше 4-ої години ранку. Тому пекарі не встигали поставляти свіжий хліб своїм замовникам. Але вони вийшли з положення та вигадали хліб швидкого приготування, який і назвали багетом. Ще, багети прийнято ламати руками. […]
Одна з версій походження багета, відома нам з Франції. На початку 20-го століття в Парижі вийшов закон, який забороняв відчиняти пекарні та булочні раніше 4-ої години ранку. Тому пекарі не встигали поставляти свіжий хліб своїм замовникам. Але вони вийшли з положення та вигадали хліб швидкого приготування, який і назвали багетом. Ще, багети прийнято ламати руками. […]
Одна з версій походження багета, відома нам з Франції. На початку 20-го століття в Парижі вийшов закон, який забороняв відчиняти пекарні та булочні раніше 4-ої години ранку. Тому пекарі не встигали поставляти свіжий хліб своїм замовникам. Але вони вийшли з положення та вигадали хліб швидкого приготування, який і назвали багетом. Ще, багети прийнято ламати руками. […]
Назва пішла від французької «Escargot», що в перекладі «равлик». Багет з пшеничного борошна, який до випічки та після неї вкривається соусом, на основі вершкового масла, зелені та часнику, з яким французькі повара подають виноградних равликів до столу.
Брецель — класичний німецький крендель, одна з традиційних закусок до пива. Для його приготування використовують пшеничне борошно, солод, дріжджі і воду. Перед випіканням брецелі занурюють на декілька секунд в розчин гідроксиду натрію, за рахунок чого, при випічці, вони набувають типовий коричневий колір. Потім прийнято посипати виріб крупною сіллю.
Основа тіста — пшеничне борошно. Все тісто просочене великою кількістю вершкового масла… Значна кількість тростинного цукру та кориці всередині булочки надає їй надзвичайно привабливого аромату. Зверху вона вкрита кремоподібною глазур’ю на основі сиру «Філадельфія» та всипана фундуком. Особливу нотку додає карамель, якою теж вкритий наш витвір. Скуштувавши один шматочок булочки, Ви обов’язково простягнете руку за […]
Здобна булочка з великою кількістю мака, волоських горіхів та родзинок.
Ніщо так не підіймає настрій як кава з пухкенькою свіженькою булочкою родом із самого серця Європи. Австрійські традиції з українською любов’ю.
До здобного тіста додається натуральний какао порошок з великою кількістю вершкового масла. Вкрита кремом з сиру «Філадельфія» та шоколадом. Отримайте неймовірну насолоду!!!
Хрумкий крамбл з фундуком в поєднанні з солоною карамеллю та банановий бісквіт з карамелізованим бананом в карамельному мусі, вкритий дзеркальною глазур’ю.
Ніжний мусовий десерт із темного, молочного та білого шоколаду.
Масляний бісквіт зі шматочками волоського горіху та гарбуза в поєднанні з гарбузовим мармеладом та сирним кремом, вритий фруктовою глазур’ю.
Легкий мусовий десерт з тонким ванільним бісквітом та конфі з полуниці і шматочками банану в йогуртовому мусі, вритий дзеркальною глазур’ю.
Бісквіт дакуаз з фундуком, карамелізований мигдаль, смородинове конфі в ніжному повітряному кокосовому мусі, вритий дзеркальною глазур’ю та велюром.
Хрумкий шоколадно-горіховий крамбл на тонкому шоколадному бісквіті в поєднанні з насиченим кавовим кремю та шоколадним мусом, вкритий дзеркальною шоколадною глазур’ю.
Конфі з полуниці та базиліку на лимонному бісквіті під полуничним та лимонним мусами, вкритий дзеркальною глазур’ю.
Повітряний шоколадний та кокосовий мус на тонкому шоколадному бісквіті, вкритий шоколадним велюром.
Пряний масляний бісквіт з морквою, з волоськими горіхами та ананасами. Крем на основі сиру «Філадельфія» зі шматочками ананасу. Посипаний крихтою волоського горіха.
Дуже смачне поєднання тонкого тіста і нашого фірмового заварного крему з шоколадом.
Дуже смачне поєднання тонкого тіста і нашого фірмового заварного крему з горіховим праліне.
Дуже смачне поєднання тонкого тіста з пюре манго-маракуйя та повітряною французькою меренгою.
Еклер є заварним тістечком з кремовою начинкою. Класичним (французьким та англійським) еклером вважається тістечко видовженої форми.
Печиво з мигдалевого борошна та ніжною начинкою з пюре малини та фіалки
Печиво з мигдального борошна з ніжною начинкою з груші та сиру «Горгонзола».
Печиво з мигдалевого борошна та ніжною начинкою з пюре чорниці та лаванди.
Корисне вівсяне печиво.
Шоколадна насолода.
Пекарня-кондитерська «Mary» гостинно запрошує скуштувати неймовірно смачну випічку та десерти.
ФОТОГАЛЕРЕЯЛаскаво просимо! В нашій пекарні ви зможете скуштувати безліч смаколиків у сучасному інтер'єрі
вулиця Шевченка 146, Біла Церква, Україна
+38 073 183 27 72
бульвар Олександрійський 175, Біла Церква, Україна
+38 073 123 26 26
вулиця Петра Обаля 2, Стрий, Україна
+38 063 725 91 30