«CinnaBon» 110 г

Історія виникнення виробу бере початок у США близько 1986 року. З тих пір її рецепт знаходиться під грифом «секрет» у компанії «CinnaBon». Навіть корицю для неї вирощують і доставляють лише з одного острову зі спеціально виведеного сорту. Основа тіста — пшеничне борошно. Все тісто просочене великою кількістю вершкового масла… Значна кількість тростинного цукру та кориці всередині булочки надає їй надзвичайно привабливого аромату. Зверху вона вкрита кремоподібною глазур’ю на основі сиру «Філадельфія» та всипана фундуком. Особливу нотку додає карамель, якою теж вкритий наш витвір. Скуштувавши один шматочок булочки, Ви обов’язково простягнете руку за іншим… Можете повірити… і даремно, що там близько 450 кКал)))