Хліб «Серіалє» 450 г

Самий корисний з наших пшеничних хлібів. Основу цього хлібчика складає пшеничне борошно вищого ґатунку та закваска. Як додаток, туди входять 6 різних видів зернових культур: пшоно, мак, овес, кунжут, льон та пшеничне зерно.
І так, пшоно — незамінна їжа для людей, що страждають захворюваннями травного тракту (панкреатитом), хворобами печінки, цукровим діабетом, атеросклерозом, алергією.
Овес навчилися застосовувати в народній медицині багато століть тому. Дає заряд бадьорості, сил, а також є дуже корисним стравою для травної та кишкової системи.
Мак приносить значну користь організму: позбавляє від безсоння, допомагає впоратися з нервовим напруженням і піднімає настрій, перешкоджає появі і розвитку ракових клітин, підвищує опірність організму до різних інфекцій.
Кунжут — це такий продукт, який буквально на сто відсотків складається з корисних інгредієнтів. Він здатний допомогти нашому організму побороти і запобігти безліч недуг. Основні корисні властивості: омолоджує організм, покращує колір шкіри і її структуру, розгладжує зморшки; має велику цінність серед людей, охочих скинути зайві кілограми.
Льон. Користь насіння льону укладена в трьох компонентах: клітковині (здатної викликати відчуття ситості і вивести шлаки з організму), жирних кислотах омега-3 і лигнанах.
Пшеничне зерно. Через корисні властивості його рекомендують вживати для відновлення сил. Калій і солі магнію в пшениці нормалізують роботу серцево-судинної системи.